ŞELALE EŞLİĞİNDE ÇAYHANE KEYFİ
Bu yıl etkinlik çok daha renkli

Ramazan ayı süresince Derince Kent Meydanı’nda her akşam iftardan sonra çayhane düzenleyerek, ilçe halkına bu kutsal ayın coşkusunu en güzel şekilde yaşatmak isteyen Derince Belediyesi’nin etkinlikleri bu yıl çok daha renkli geçiyor. Her gün iftarın ardından Derince Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane’ye gelen vatandaşlara burada saatler 24:00’ü gösterene kadar ücretsiz çay ikramı yapılıyor.

 

Şelale’nin huzur veren güzelliği

Geçtiğimiz aylarda Kent Meydanı’nda başlayan ve artık tamamlanmak üzere olan Şelale Projesi de Derincelilerin çayhane keyfini ikiye katlıyor. Yapılan düzenlemelerle birlikte son derece prestijli bir görünüme kavuşan Derince Kent Meydanı’nda bir yandan çaylarını yudumlayan ilçe halkı, diğer taraftan da şelalenin güzelliği ve huzur veren sesi ile birlikte serin Derince akşamlarının tadını çıkartıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817