Şelaleye hayran kaldılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonunda Gölcük Nüzhetiye Köyü’ndeki Şelale Yürüyüş Parkuru’nda yürüyüş severlerle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, Gölcüklü köylüler ve yürüyüş tutkunları, güzel bir sonbahar sabahında düzenlenen yürüyüşte güne keyifli bir başlangıç yaptı.

MUHTARLAR YÜRÜMEK İSTEMİŞTİ

Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş severlerin, bu hafta sonundaki adresi Gölcük’ün Nüzhetiye Köyü yakınlarındaki Şelale Yürüyüş Parkuru oldu. Geçtiğimiz günlerde Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden Gölcüklü muhtarlar, birlikte yürüyüş yapmak istediklerini dile getirmişlerdi. Bunun üzerine hafta sonundaki yürüyüş Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, eski valilerden Şinasi Kuş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, muhtarlar, köy sakinleri ve yürüyüş sevdalılarının katılımıyla yapıldı.

DOĞA HARİKASI ŞELALE VE ORMAN

Gölcük Nüzhetiye Köyü’nde bulunan Şelale Yürüyüş Parkuru'nda, yemyeşil bir ormanda göğe yükselen ağaçlar arasında ve şırıl şırıl akan dere boyunca yapılan yürüyüşe katılanlar, doğa harikası şelaleyi hayranlıkla seyretti. Yürüyüş sonrasında Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, tesiste bulunan gürgen ağaç dallarının hiçbir müdahalede bulunulmadan havada birleştiği doğal görünümden oldukça etkilendi. Yürüyüşe katılan doğaseverler, sabah yürüyüşünden oldukça memnun kaldıklarını ve her hafta sonu gerçekleşen bu gezilere katılmaya devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817