Selam TV'nin sahibi İlyas Kaya Vefat etti
İlimizin tanınmış simalarından Selam TV`nin sahibi ve Kocaeli İlme Hizmet Vakfı Genel Başkanı İlyas Kaya vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören İlyas Kaya yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözleri yumdu. 62 yaşında olan İlyas Kaya evli ve 8 çocuk babasıydı. İlyas Kaya'nın cenazesi pazar günü Mehmet Ali Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.
 
Kocaeli Meydan Gazetesi olarak yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feridun HAVA 12 yıl önce

Mahallemizin tanınmış kişilerinden ve toplumumuzun her kesimince kabul görmüş çocukla çocuk genç ile genç yaşlıyla yaşlı olan ilkelerinden taviz vermeyen bir şahsiyetin vefaat haberini gazetenizden maateessür öğrenmiş bulunuyorum.mehmet ali paşa camiinde eylül-2000/ekim 2004 yılları arasında -gerçek manada hiç unutamayacağım ve hep iyilikle yad edeceğim dönemde-ilyas abimizle ve tüm cami cemaatimle beraber hatıralarla dolu ve güzel diye bileceğim günler geçirdik. mahallemiz için önemli bir şahsiyetti.allah rahmet eylesin.buradan eşine çocuklarına ve tüm dost ve akrabalarına sabır diliyorum...
Feridun Hava/ Diva-Sen Kocaeli İl Başkanı

banner2817