banner2779
banner2752
banner2750

Selman Yıldırım istifasını sundu
 Yerel seçimlerin ardından partisinde mağlubiyetin hedefi haline gelen Selman Yıldırım, cilt kanseri olması sebebiyle istifa etti. Başkan Yıldırım, akşam saatlerinde il başkanı Yalçın Kuşkan’a istifasını sundu. İstifasını ilk olarak dün CHP İzmit İlçe Yönetimi ile gerçekleştirdiği toplantıda açıklayan Yıldırım, aldığı kararı sözlü ve yazlı olarak CHP İl Başkanı Yalçın’a iletti. CHP il binasında il başkanı Kuşkan ile baş başa yarım saatlik bir görüşme yapan Yıldırım, sağlık sorunlarından dolayı onur ve gurur duyarak yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılmak durumunda kaldığını ifade etti.

 

TÜM GÖREVLERİMİ ASKIYA ALDIM

Partisinin kendine ihtiyaç duyduğu anda yönetici olarak olmasa da, partisi için herşeyi yapabilecek bir üye olarak hem partisinin hem de partililerin yanında olacağını belirten Yıldırım “Bundan sonraki süreçte, 27 ay sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevim benim için çocuklarıma ve yakın çevremi onurlar ve gururla anlatacağım bir dönemim olacak. Ayrılmak tabiki zor ama sağlık herşeyden öte. Bu sebeple şimdilik partideki yöneticilik görevimi askıya aldık. Önümüzdeki süreç ne getirir bilemiyoruz. Ancak şimdilik partideki tüm yöneticilik görevlerimi askıya aldım” diye konuştu.

 

İLÇE SEKRETERİ VEKALET EDECEK

İstifasının ardından yerine kimin vekalet edeceği sorusuna da açıklık getiren Yıldırım “Tüzükte açıkça belirtildiği gibi yönetim kurulu kendi arasında yeni ilçe başkanını seçene kadar başkanlığa ilçe sekreteri vekalet eder. Muhtemelen normal haftalık toplantı günü bir araya gelecek olan yönetim ya devam kararı alır ya da istifa eder. Eğer göreve devam etmezlerse il üst kurulu devreye girerek gereğini yapar” şeklinde konuştu.

 

ALLAH BAHTINI AÇIK ETSİN

Yıldırım’a yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür eden İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise “Tabi ki bir sağlık sorunu nedeniyle ayrılmış olması bizleri üzdü. Kendisi genç bir arkadaşımız. Kendi sağlığına yoğunlaşırsa hastalığını anlatacağına inanıyoruz. Allah bundan sonraki yolunu ve bahtını açık etsin” dedi. Yapılan açıklamaların ardından Selman Yıldırım, partililerle vedalaşarak il binasından ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751