banner2779
banner2752
banner2750

Selman Yıldırım'ın babası toprağa verildi
CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım`ın Sapanca`da oturan 57 yaşındaki ablası Havva Özkılıç vefat etti. Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü`nden emekli olan Fikret Özkılıç`la evli olan ve Recep, Hediye ile Ayşe Özkılıç adında üç çocuğu bulunan Havva Özkılıç, dört yıldır Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Dün gece vefat eden Havva Özkılıç`ın cenazesi hastanedeki işlemlerinin ardından Sapanca`daki evine getirildi. Kardeş Selman Yıldırım`ın cenaze sırasında oldukça üzgün olduğu gözlendi.
 
VEKİLLER HAZIR BULUNDU
Havva Özkılıç için Sapanca Merkez Cami`nde cenaze töreni düzenlendi. Törene akın edenCHP`liler Selman Yıldırım ve Özkılıç ailesinin acısına ortak oldu. Cenazeye; CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekilleri Haydar Akar, Hurşit Güneş, Ankara milletvekili İzzet Çetin, ilçe başkanlarından Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, Derince ilçe başkanı Hakan Savaş, Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri, Kartepe ilçe başkanı Bülent Sarı ve Karamürsel ilçe başkanı Şinası Yazar katıldı.
 
YALNIZ BIRAKMADILAR
Cenazede ayrıca; eski belediye başkanı Sefa Sirmen, Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, Servet Alparslan, Alparslan Seymen, il kadın kolları başkanı Sevim Özen, il gençlik kolları başkanı Ozan Aksu, İzmit Belediye Başkan aday adayı Cüneyd Özkürkçügil, İzmit eski ilçe başkanı Ömer Hazer ve Ayhan Halavurta, Ehlinaz Torun ve çok sayıda partili hazır bulundu. Havva Özkılıç ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sapanca Mezarlığı`nda toprağa verildi. (bizim kocaeli)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751