SEMERKAND AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Hacı Osman Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı tarafından Mimar Sinan Mahallesi’ne 187. Semerkand İletişim Merkezi açıldı. Açılışa yoğun katılım gerçekleşti. Siyasetçiler ve iş dünyasını bir araya getiren programa ilgi büyüktü.

Ahmet YARAR

Açılışa Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek fırsat eşitliği komisyon başkanı Azize Sibel Gönül, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Muzeffer Baştopçu ve Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, Semerkand Vakfı merkez başkanları, 8. Bölge sorumlusu Mehmet Tokur ve vatandaşlar katıldı. 20 kişilik Mehteran takımının gösterileriyle başlayan açılış programı konuşmalarla devam etti.

Semerkand Vakfı'nın merkez il binası açıldı

Türkiye'de ve dünyada gerçekleştirdiği hizmetlerle bilinen Semerkand Vakfı, Körfez'de merkez il binasının açılışını gerçekleştirdi . 3 katlı olarak yapılan binada Semerkand Vakfı birimlerinin odalarının yer alacağı, seminer, konferans ve sohbetlerin verileceği, ayrıca toplantıların yapılacağı dile getirildi. 

Buhara Gönüllüleri İl Temsilcisi Ali Osman Yıldırım konuşmasında;” Dini ve kültürel alanlarda, toplumun ihtiyaç duyduğu süreli ve süresiz yayınlar üretmek ve bu yayınların tanıtımını, toptan dağıtımını yapmak amacıyla 1997 yılında kurulan Semerkand Şirketler Grubu, 15 yıllık geçmişiyle yayıncılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olarak hizmet vermekte ve günümüz insanının manevi hayatına ışık tutmaktadır.”dedi

Hanımlar için 600 m2'lik bir bina açılıyor

Bu binada, Körfez ve bağlı temsilciliklerde bulunan yönetici ve gönüllü hanımlar bir araya gelecek. Hanımlar bu tesiste el sanatlarını, el becerilerini geliştirerek, hizmet üretecekler. Pek çok sosyal amaçlı etkinlik, eğitim etkinliği, yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma gibi faaliyetler burada yürütülecek. Tiyatro gibi kültürel faaliyetlerin de yapılacağı sosyal tesiste önemli günler ve gecelerde sohbetler icra edilecek.


Hayır amaçlı kermes açılıyor

Hacı Osman Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, giyim, beyaz eşya, gıda, Yörük çadırında hazırlanan yöresel hamur işi börek ve katmerin yer aldığı hayır amaçlı bir de kermes açtı. Kermes 15 gün halkın hizmetinde olacak.










Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül İlçe başkanı Engin Koyun'a gözleme ikram etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817