SEMİL SELCAN GÖÇMEZ, DOÇENTLİK CÜBBESİNİ GİYDİ
 Körfez’in tanınmış simalarından olan Eczacı Caner Göçmez’in eşi Semil Selcan Göçmez, göreve başladığı Kocaeli Üniversitesi Farmakoloji Ana Bilim Dalı’nda, üniversitede düzenlenen törenle daha önceden de hak ettiği Doçentlik cübbesini giydi. Cübbe giyme ve kep töreninde, Doçent Doktor Semil Selcan Göçmez’e cübbesini, kendisini yetiştiren hocaları giydirdi.

Doç. Dr. Semil Selcan Göçmez, daha önce görev yaptığı üniversitede hak ettiği ve yükseldiği Doçentlik görevi ile Kocaeli Üniversitesi’ne atandı. Burada ki görevine başlarken, üniversitede düzenlenen törende Sebil Selcan Göçmez’e de cübbe giydirildi. Yardımcı Doçent iken Doçentlik ünvanını hak eden Sebil Selcan Göçmez’e, cübbesini eğitiminde katkıları olan ve Sağlık Bilimleri dalında Akademik Teşvik birincilik ödülü sahibi Prof. Dr. Tijen Utkan ile Prf. Dr. Nejat Gacar giydirdi. Doçentlik cübbesini iki hocasından alan Doç. Dr. Semil Selcan Göçmez, çok mutlu olduğunu ve Kocaeli Üniversitesi’nde görev yapmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Akıllı ilaç ve ilaç kullanımı konularında çalışmaları olan ve alanında uzmanlaşan Doç Dr. Semil Selcan Göçmez’in yakında adını sıkça duyurması ve vereceği bilgilerle halkı bilinçlendirmesi bekleniyor. Kocaeli’nin gurur duyduğu isimlerden olan Semil Selcan Göçmez, bir çocuk annesi ve uzun zamandır da il dışında görev yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817