ŞEMSETTİN AYGÜN DUALARLA UĞURLANDI

Geçmiş dönemde milletvekilliği ve Ak Parti genel merkezinde M.K.Y.K üyeliği yapan ve şu an Derince Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Zeki Aygün’ün 73 yaşındaki ağabeyi Şemsettin Aygün tedavi gördüğü Seka Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Aynı zamanda yine geçmiş dönemde Derince Sırrıpaşa Mahalle Muhtarlığı yapan Cevat Aygün’ün de abisi olan Şemsettin Aygün 5 çocuk babasıydı. Şemsettin Aygün bugün öğle namazını müteakip Derince Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEYE KATILIM YOĞUNDU

Cenaze namazına kent protokolü yoğun ilgi gösterdi. Cenazeye Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Şemsettin Aygün, Derince Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kocaeli Meydan Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817