Şemsettin Ceyhan, Belediye Başkanlarına Sahip Çıktı
 AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. “Genel merkezimiz il başkanları hakkında kararı verecektir” diyen Ceyhan, “Yok Şemsettin Ceyhan’ın yerine başka biri atanıyor falan bunlar doğru değil. Biz istişarelerimizi yapacağız. Müzakere edeceğiz. Fantezi yapalım diye yalan dolan haberler yapılmamalı” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA İFTİRA ATILIYOR

“Bazı belediye başkanlarımızın görevden alınacağı ifade ediliyor. Bu tamamen iftiradır. Böyle bir konu varsa bunu bizim ağzımızdan duyarsınız. Belediye başkanlarımız gerekli hukuki işlemleri de yapacaklardır. Başkanlarımızın halk oylamasındaki performansı bizler tarafından genel merkezimize raporlanmıştır. Ben her birinden razıyım, çalışmalarına şahidim. Her biri sonuna kadar bütün mücadelesini yapmıştır. 21 Mayıs’ta ciddi bir katılımla olağanüstü kongremize katılım göstereceğiz”

KONGRE TAKVİMİ 2017’İN ORTASINDA BAŞLAR

Cumhurbaşkanının siyasi parti üye olması bugün gerçekleşecek” diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bugün Cumhurbaşkanımız 3 yıllık aranın ardından üye olacak. Partimiz 21 Mayıs’ta Olağanüstü kongremiz yapılacak. Şimdiden milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Partimizde 2017’nin ortasında başlayacak gibi gözükecek. AK Parti 2017 Ramazan ayından sonraki süreçte kongrelere başlayacak. Eylül ayında ilçe kongreleri belirlenecek ve muhtemelen aralık şubat gibi de il kongresini yapacağız” diye konuştu.

EJDEROĞLU’NU TEBRİK ETTİ

Son KHK kapsamında yaşanan değişikliklere ilişkin de açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Son yayınlanan KHK ile artık muhtarların SGK primleri de devlet tarafından karşılanacak. Bunlar ciddi rakamlar. 7 bin bekçi işe alınacak. Bu alanda da bir istihdam sağlanacak” dedi. Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun genel başkan yardımcısı olmasını da değerlendiren Ceyhan, “Sinan Ejderoğlu’nu tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Ceyhan ayrıca siyasi partilere ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, “Çarşamba günü 18.30’da Saadet Partisi’ne bir nezaket ziyareti, Perşembe günü 12.00’de MHP ve yine Perşembe günü CHP’ye de ziyarette bulunacağız” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817