banner2779
banner2752
banner2750

Şemsettin Ceyhan’a hayırlı olsun ziyareti
 Uzun yıllar birlikte siyaset yapan ve yakın dost olan Hakan Höbek ve Şemsettin Ceyhan parti il binasında bir araya geldi. Doktor Hakan Höbek, başkan Ceyhan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Şemsettin Ceyhan başkanım önemli ve zor bir görev üstlendi. Ama kendisi bu görevi layıkıyla yapacaktır. Hem siyasi tecrübesi hem de hayat birikimi oldukça fazla. Rabbim çıktığı bu yolda kendisini mahcup etmesin.  Bizde hizmet yolunda il başkanımızın emrindeyiz “ dedi.

Başkan Şemsettin Ceyhan ise burada yaptığı açıklamada, “Hakan beyi eskiden tanırım. Kendisi Gebze’de sevilen ve sayılan biri. Partimize çok büyük hizmetleri var. Uzun yıllar aynı çatı altında siyaset yapıyoruz. Hepimizin amacı yaşadığımız bu güzel coğrafyaya hizmet etmek. Hakan beye çıkmış olduğu bu yolda da canı gönülden başarılar diliyorum” dedi. Ceyhan ve Höbek birbirlerine sarılarak tebrikleştiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751