Semt Pazarında incelemelerde bulundu Pazarcılarla sohbet etti
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, günlük yoğun işlerinden fırsat buldukça Esnaf ve Vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Pazartesi günleri Yeni Mahallede kurulan Semt pazarında Pazarcıları ziyaret eden Başkan Ellibeş, Pazartesi Pazarında Seyyar Pazarcılar ve Alışveriş yapmak için Pazara gelen Vatandaşlarla sohbet edip, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırıp taleplerini dinledi.

 

Başkan Ellibeş, Seyyar Pazarcılar ile yaptığı görüşmelerde, Pazarcılardan vatandaşlara güler yüzlü hizmet sunulduğunu, bundan sonraki süreçte de bu konuya daha çok özen göstermelerini istedi. Seyyar Pazarcılarda bu yönde halka en güzel şekilde hizmet sunulmasına özen gösterdiklerini, İlçe halkının semt pazarlarında aradıkları her şeyi uygun fiyattan ve kaliteli olarak bulmaları için  çaba sarf ettiklerini, şuan kış dönemi olması nedeniyle ürünlerin maliyetlerin yüksek olması nedeniyle az karla ürün satmak durumunda kaldıklarını belirttiler.

 

Başkan Ellibeş, Semt pazarlarına gelen Vatandaşlarla sohbetler yaparak, onların beklentilerini, taleplerini dinleyip, bu beklentilerinin çözümü için yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.

 

Başkan Ellibeş’in yaptığı ziyaretlerinde kendisine Belediye Meclis Üyesi Levent Değirmenci ve AK Parti Gölcük İlçe yöneticileri, AK Parti Yeni Mahalle ile Donanma Mahallesi Mahalle Başkanları eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817