banner2779
banner2752
banner2750

 Şendoğan, alandaki eksiklileri tespit etti

 

Körfez Belediyesi, tarafından vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını giderebilmeleri için oluşturulan satış alanında incelemelerde bulunan belediye başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan bayram hazırlıklılarını sürdürdüklerini ve vatandaşın rahat kurban kesmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti.

 

Körfez Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde kurbanlık satış bölgesi oluşturdu. Kurbanlık satışları için 145 parsel oluşturulurken, kurbanlık getiren vatandaşların ihtiyaçlarını giderebileceği otopark, 2 tuvalet, mescit ve  2 çay salonu yapılıyor. 24 Eylül Salı günü saat 10.00’da Körfez Yarımca Kültür Merkezinde noter huzurunda yapılacak kura çekimi öncesi alanı gezen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan, her yıl olduğu gibi bu yılda kurban satış alanını eksiksiz bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarını söyledi.

 

Çay Salonlarının Çekilişi Yapıldı

Körfez’de oluşturulan kurbanlık satış alanında bulunan iki çay salonunun işletmecisi yapılan kura ile belli oldu. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde yapılan kura çekimine üç kişi katıldı. Üç kişi arasında yapılan kurada 1 nolu çay salonunu İlhan Özen, 2nolu çay salonunu da Yusuf Emre Sarıcı işletme hakkını kazandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751