ŞENER SÖĞÜT MUHTARLARLA  TANIŞTI

Kendilerini kısaca tanıtan muhtarlar, Derince ve bazı yerlerde uygulanan park creti ayrıcalığından faydalanmak istediklerini söylediler.

Körfezin 31 Mart seçimlerinde kazanan 36 mahalle muhtarı, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Körfez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe, Belediye Başkanı Şener Söğüt’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Tanışma ve kutlama amaçlı ziyarette, muhtarlar kendilerini tanıtarak kısa cümlelerle mahallelerinin teleplerini ilettiler. Muhtarlar ortak istek olarak da ilçenin ana caddelerinde uygulanan parkomatlarda, kendilerine ait araçlardan ücret alınmamasını istediler. Muhtarlar, Derince ve bazı ilçelerde yapılan çalışmaya göre verilecek olan plakaların siteme girilmesiyle uygulamanın gerçekleşeceğini söylediler. Belediye Başkanı Şener Söğüt, konuyu görüşeceğini ve uygulanabilmesi halinde plakaların talep edileceğini söyledi.

Şener Söğüt, bugüne kadar muhtarlarla uyum içinde çalışıldığını ve halkın temsilciliği noktasında başarılı faaliyetlere imza atıldığını söyleyerek, “Muhtarlarımızla bundan sonra da yine aynı uyum içinde çalışmalarımız devam edecek” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817