banner2779
banner2752
banner2750

ŞENER SÖĞÜT SABAHA KADAR UYUYAMADI

Körfez’de son ana kadar belli olmayan adaylık yarışında sürekli listeler havada uçuşurken, gurup dağılıp evlerine gittikten sonra geç saatlerde beklenen telefon geldi ve Şener Söğüt’ün adaylığı belli oldu.

Özel bir salonda arkadaşlarıyla toplu halde bekleyen Şener Söğüt, adaylığının belli olmasıyla birlikte sevincini ilk olarak burada kutladı.

Daha sonra geç saatlerde eve giden Şener Söğüt, arka arkaya gelen telefonlara cevap vermekte zorlandı.

Şener Söğüt, yaptığı ilk açıklamada, saha çalışmalarına devam edeceklerini ve hizmetlere kaldıkları yerden devam edip, projeleri tamamlayarak, yeni projeleri de uygulamaya sokacaklarını, ilçede rekor oyla seçimi alacaklarını ifade etti.

Söğüt, birlikte yola çıktıkları aday adayı tüm arkadaşlarına ve mevcut belediye başkanına da teşekkür ederek, bundan sonra da yine birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751