Şener Söğüt Sahaya  Hızlı Girdi

Şener Söğüt, beraberinde kendisine destek veren ekibiyle birlikte önce protokol, ardından da oda ve STK ziyaretleri ile çalışmalarına hız verdi.


 

Şener Söğüt ilk olarak Körfez Kaymakamı Dr Hasan Hüseyin Can, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’ı makamlarında ziyaret etti.

Söğüt bu ziyaretlerin ardından da Körfez Viranşehir Derneği Başkanı Çetin Zeren ve yönetimini, Körfez Trabzonlular ve Trabzon Arpalık Köyü Derneği’ni, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetimini, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır ve yönetimini, SS 10 Nolu Körfez Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Kahrıman ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında seçim çalışmaları konuşuldu ve Şener Söğüt seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817