Şener Söğüt , Vefa Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ziyaretler zincirine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’la başlayan Şener Söğüt, daha sonra Ali Çakır, Mehmet Irak, Melek Çelik, Habip Aşı, Aydın Mutlu, Engin Koyun, Faruk Denli, Orhan Tuna, Nihat Tekgümüş’ü ev ve iş yerlerinde ziyaret etti. Bu ziyaretlerle aday adaylarına saha çalışmalarında yan yana olmak istediği mesajını veren Şener Söğüt, ilçede en yüksek oyu almak için mücadele edeceklerini belirtti.

Şener Söğüt, ziyaretlerine ilçe protokolünü de ekledi ve Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Başsavcısı Burak Olgun, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bahadır Durgut’u da makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçe için en iyi olan hizmetleri yapmak ve yapılanları devam ettirmek için çalışacağını belirten Söğüt, çalışmalarına birim müdür ve amirleriyle devam etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817