Şengül Yurt Adaylığını Açıkladı

Bu konuda ilk resmi açıklama Şengül Yurt’tan geldi. Yerel seçimler sırasında Mimar Sinan Mahallesi Muhtar adayı da olan ve daha sonra CHP’de aktif siyasete başlayan Şengül Yurt, ilçe başkanı aday olduğunu açıklayan ilk isim oldu.

Adaylık açıklamasını Tütünçiftlik sahilde Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapan Şengül Yurt, seçilmesi halinde yeni bir binaya taşınmak, Körfez’e Anneler Derneği kurmak, kadınlara iş imkanları sağlamak ve az olan üye sayısını ilk dönemde iki katına çıkartmak olduğunu söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşmasına, 10 Kasım’ı hatırlatarak başlayan Şengül Yurt, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan Rahmet diliyor, şükranla anıyoruz. Adaylığım konusunda gelen baskılar neticesinde bu kararı aldım ve adaylığımı açıklıyorum. CHP’yi iktidara taşımak için çalışacağız. Aday olamayacağım yolunda ki söylentileri kabul etmiyorum. Bireysel olarak adayım. Seçilmem halinde binamızın yerini değiştirecek ve engelli vatandaşların da gelebileceği bir yere geçeceğiz” dedi.

Şengül Yurt konuşmasının devamında da özellikle ev hanımlarına istihdam, gençlere öncelik, üye sayısını arttırmak ve partiyi daha iyi bir konuma getirmek konularında vaatlerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817