banner2779
banner2752
banner2750

Şengül Yurt , Resimli Oy Pusulası İçin Siyasilerle Görüştü

Konuyla ilgili olarak yaptığı ilk açıklama sonrasında diğer muhtar adayları ve muhtarlardan da destek gören Şengül Yurt, resimli oy pusulası düşüncesini Ankara’ya kadar ulaştırdı.

Konunun daha iyi anlaşılması ve destek için ilçendeki siyasi partilerle de görüşmeye başlayan Şengül Yurt, AK parti İlkçe Başkanı Şener Söğüt, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ile görüştü.

Diğer siyasi parti ilçe başkanlarını da ziyaret ederek destek isteyecek olan Şengül Yurt, “Oy kullanan vatandaşlar adayı tanımadan sandık başındaki bir listeyi alıyor, ya da kendisine verilen pusulayı zarfa koyuyor. Sandık başına muhtar adayları tarafından konulan pusulalar bazen topluca kaybediliyor. Bu da adil bir seçimi engelliyor. Resimli oy pusulası olursa ve sanık başkanı tarafından verilirse, vatandaş da oy vereceği adayın üzerine mührü basar ve daha az sayıda kağıt israfı olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751