Şengün:  Cinayetin nedeni; eğitimsizlik
Partisinin kadınlarıyla bir araya gelen Ak Parti Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün geçtiğimiz hafta vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ı unutmadı, “'Yaşanan bu vahşetin en büyük kaynağı eğitimsizliktir. Çocuklarımızı ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek biz anne ve babaların en büyük görevidir'' dedi

 AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün partisinin Başiskele, İzmit ve Körfez ilçe kadın kollarını ziyaret etti. Üslubu ve geçmişten bugüne yaptığı çalışmalarla kadınların büyük takdirini kazanan Şengün, geçtiğimiz hafta Mersin’de yakılarak öldürülen Özgecan Aslan cinayetine değindi. Duyduğu üzüntüyü dile getiren Şengün, ''Allah kardeşimize rahmet eylesin. Yaşanmaması gereken bu vahşetin en büyük kaynağı eğitimsizliktir. Çocuklarımızı en küçük yaştan itibaren ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek biz anne ve babaların en büyük görevidir'' şeklinde konuştu.

HAKKINIZ ÖDENMEZ

Ayrıca Ak Parti'li kadınların çalışmalarının önemini vurgulayan milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, ''Ak Parti hükümeti döneminde kadınların seçilme oranı arttı ve kadınlarımızın hür iradelerini ortaya koyma noktasında önemli gelişmeler yaşandı. Ak Parti döneminde kadın çalışan istihdamında gözle görülür bir artış oldu ve çalışma hayatına daha fazla katkı sundular. Sizler bu parti ilk kurulduğu zamanlarda; ailenizden feragat edip, kendi cebinizden oluşturduğunuz desteklerle partimize destek verdiniz. Gece gündüz demeden çalışıp partinin bugünlere gelmesine büyük katkı sundunuz. Partinin bugünkü başarısında sizlerin hakkı ödenemez'' dedi.
BAŞ TACIMIZSINIZ…

Konuşmasının devamında Şengün, ''İzaydaş'ta görev yaptığımız süre içinde hiçbir kadın çalışanımızı ağır işlerde çalıştırmadık. Kadınlarımızın ev ve işyerindeki sorumluklarının ağırlığı nedeniyle kendilerini psiko-sosyal olarak tükenmiş hissettiklerine tanık oluyoruz. Bununla beraber kadınlarımız, kendilerine ve ailelerine yeri geldiğinde yetememe noktasına bile gelebiliyor. Ak Parti döneminde, yaşanan bu sorunların çözümü noktasında önemli adımlar atıldı. Kadınlar için bu konularda yasal düzenlemeler yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Sizler bizim baş tacımızsınız'' ifadelerini kullandı.

ÖZGECAN’I UNUTMADI

Konuşmasının sonunda geçtiğimiz hafta Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Özgecan Aslan olayına değinen Şengün, ''Özgecan kardeşimizi canice öldüren katilin profiline kısaca bir göz atın. Küçük yaşlarda anne ve babası ayrı olduğu için ahlak noktasında iyi bir eğitim alamamış. Yaşanmaması gereken bu vahşetin en büyük kaynağı eğitimsizliktir. Çocuklarımızı en küçük yaştan itibaren ahlaklı birer birey olarak yetiştirmek biz anne ve babaların en büyük görevidir. Ben yakılarak katledilen Özgecan kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah, acılı ailesine sabır versin '' sözlerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817