banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Şengün'e “Kocaman” övgü
 Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman'ı AK Parti Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün'e övgüler yağdırdı, “Huzur ve istikrarın devamı için vekilliğiniz şimdiden hayırlı olsun” dedi

 AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün, önceki gün Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’a konuk oldu. ‘Sivil Toplum Kuruluşları adayını seçiyor' temayülünden sonra Şengün, sivil toplum kuruluşlarına, odalara ve derneklere ziyaretleri sürdürüyor. Şengün’e övgüler yağdıran oda başkanı Kocaman, “AK Parti'nin getirdiği yeni demokrasi içerisinde odalar ve sivil toplum kuruluşları kendi adayını belirlemek için sandığa gitti ve bu temayül bizleri çok memnun etti. Huzur ve istikrarın devamı için vekilliğiniz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

SÜRPRİZ LİSTE OLUR

Oda başkanı Necmi Kocaman, “AK Parti'nin aday seçimi konusunda stratejisi her dönem farklı oldu. Bu seçimde de Kocaeli için karşımıza önemli isimlerin oluşturduğu sürpriz bir listenin çıkacağını düşünüyorum. Geçmişteki başarılı çalışmalarınız ortada ve tüm kamuoyu sizi yakından takip ediyor. AK Parti'nin getirdiği yeni demokrasi içerisinde odalar ve sivil toplum kuruluşları kendi adayını belirlemek için sandığa gitti ve bu temayül bizleri çok memnun etti. Sizi mecliste görmek istiyoruz” dedi.

YATIRIMCI GÜVENECEK

Milletvekili aday adayı Recep Bilal Şengün ise “Biz yola çıkarken ‘Nasıl daha iyi hizmet ederiz?’ diye çok düşündük. Bugün iflas etmiş, çok zor durumda olan, gece yattığında borçlarını ödemeyi düşünen esnafımızın mecliste vekil olması gerekiyor. Ben her gittiğim yerde ekonomik refahın öneminden bahsediyorum. Ekonomik refah seviyesinin artması için iş adamının, sanayicinin ve esnafın para kazanması ve yatırım yapması gerekiyor. Önünü görmeyen, devletine güvenemeyen yatırımcı borçlanamaz. Ülkemizdeki istikrar, huzur ve refah ile AK Parti ile devam edecek” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826