banner2779
banner2752
banner2750

Şenliğin çocuk komandoları
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında fuar alanında stant açan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, küçük komandolara sertifika verdi. Jandarma Komutanlığı’nın kurduğu stanttaki engelleri başarıyla aşan çocuklar Minik Komando sertifikası aldı.

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

Büyükşehir’in Türkiye’deki ilk ve tek çocuk fuarına katılan çocuklar, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nın kurduğu stantta komando eğitimi aldı. Engelleri birer birer aşan, ipe tırmanmayı başaran, sürünme eğitimi alan çocuklar, eğitimin sonunda Minik Komando sertifikası aldı.

MİNİ ASKERİ EĞİTİM

İl Jandarma Albay Birol Şimşek, Jandarma Yarbay Mustafa Ertürk, Jandarma Kıdemli Başçavuş Mehmet Şerif Bekiroğlu, Jandarma Kıdemli Başçavuş Mustafa Akcan, Jandarma Üsteğmen Mehmet Tekin, Uzman Jandarma Çavuş Ufuk Işık tarafından başarıyla kurulan stantta çocuklara mini bir askeri eğitim veriliyor.

ASKERLİK MESLEĞİNİ SEVDİRMEK

Askerlik mesleğini tanıtmak ve sevdirmek amacıyla kurulan standa gelen çocuklar, İl Jandarma Komutanlığı’nın kurduğu mini pentatlon alanında eğitim alıyor. Paraşütle iniş yapan, denge parkurundan geçen, tırmanma şeridi ve sürtünme parkurundan geçen çocuklar, ipteki Türk Bayrağı’nı aldıktan sonra Minik Komando sertifikalarına kavuşuyor. Jandarma’nın kurduğu Minik Komando standı, alanda en çok ilgi çeken stantlar arasında yer alıyor. Büyükşehir’in Çocuk Şenliği, 23-26 Nisan tarihlerinde açık kalacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751