ŞENTÜRK’TEN KOCAELİ ASKF BAŞKANI MURAT AYDIN’A ZİYARET
 Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ Özellikle kulüplere verdiği destekten dolayı Murat Aydın’a teşekkür etti. Federasyon Amatör Spor Kulüpleri adına çok başarılı çalışmalara imza attı. Kulüp olarak çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Son yıllarda Kocaeli’deki amatör spor kulüpleri ivme kazandı. Bundan sonraki süreçlerde daha fazla hizmet vereceklerini düşünüyorum ve her zaman yanınızda olduğumu belirtmeliyim.” dedi.

 Federasyon Başkanı Murat Aydın “ Öncelikle ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, İzmit Belediyespor’un yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve kulübün kurumsallaşmanın yanında değişik branşlardaki faaliyetleri ile iyi bir başarı elde ettiğini belirtti. Özellikle salon sporları ile alakalı şehrimizde eksik olan basketbol sporunu canlandırmalarında kulübün etkin rol oynadığını, bu proje için hem yönetime hem de İzmit Belediye Başkanı sayın Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Ayrıca takımı ikinci lige çıkmasından dolayı tebrik edip, bundan sonraki süreçte de yanlarında olduğunu belirterek desteklerini esirgemeyeceğini bildirdi.

Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Şentürk’ün doğum günü olmasından dolayı, Başkan Murat Aydın kendisine bir saat hediye ederek doğum günü sürprizi yaptı. Erdoğan Şentürk’ de bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

 

            

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817