Serap Baykurt, “Belediyeyi  Alacağız”

Açıklama için gelen kalabalık parti binasına sığmazken aday adayı olarak adı geçen Tayfun Balıkçı’da salonda yer aldı, Bozkurt Uslu çelenk gönderdi.

Bayanların da kalabalık olduğu parti yönetimi ve üyeler açıklama için parti merkezinde toplandılar. Kalabalık salona sığmazken, İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Belediye Meclis üyeleri Tayfun Balıkçı ve Engin Taşdemir’de katılanlar arasında yer aldı.

Adaylık açıklaması ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, “Mart 2019 seçimleri ülkemiz için çok önemli. Seçimlerden alacağımız başarılı sonuçlarla bu kötü gidişe bir son vereceğiz. Kazandığımız zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet sunacağız. Bizler ve sizler bu gidişe son vereceğiz. Şu ana kadar Bozkurt Uslu ve Serap Baykurt adaylık dosyasını aldı ve ilk olarak Serap Hanım açıklamasını yapıyor” dedi.

Belediyeyi Ya Alacağız, Ya Alacağız.

Alkışlar arasında adaylık açıklamasını yapan Serap Baykurt, “ Aday olduğum zaman partimi ikinci yapmak için değil belediyeyi kazanmak için çalışacağım. Meclis üyesi listemde yer alacak olan arkadaşlarım da aynı şekilde kazanmak için benimle birlikte çalışacaklar. CHP olarak iri, diri ve hep birlikte olacağız. Körfez Belediyesi’ni ya alacağız, ya da alacağız. 31 Mart’ta umarım kazanan biz olacağız” dedi.

Serap Baykurt konuşmasının ardından alkışlar arasında aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren’e teslim etti. Serap Baykurt Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Körfez Şube Başkanı ve kısa süre öncesine kadar çeşitli okullarda idarecilik yapan başarılı bir eğitimci. İki ay önce emekli olan Serap Baykurt, üyelik başvurusunun ardından, adaylık açıklamasını da tamamlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817