banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Serdar Tuncer’den  Gebzelilere şiir resitali
 Gebze Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gebze’ye gelen şiirin duygulu sesi Serdar Tuncer, en güzel şiir ve naatlarını GKM salonunu dolduran Gebzeliler için seslendirdi 

 

 

SALONU DOLDURDULAR

Şiirlerin duygulu sesi Gebze’deydi. Okuduğu şiir ve naatlarıyla hayranlarının gönlüne taht kuran Serdar Tuncer, Gebzelilerle önceki akşam Gebze Kültür Merkezi’nde buluştu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen şiir dinletisine katılan yüzlerce Gebzeli salonu doldurdu. Şiir dinletisi öncesi salonu dolduran konuklara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılan yatırım ve hizmetlerle çehresi hızla değişen ve gelişen Gebze’nin artık, sosyal kültürel etkinliklerle de anılır bir hale geldiğini söyledi.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Asli belediyecilik hizmetleri ve çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da faaliyetlere ağırlık verdiklerine değinen Başkan Köşker, “İnsanlarımız artık düzenlediğimiz kültür etkinliklerini yakından takip ederek, programlara katılım gösteriyor. Bundan ziyadesiyle mutluyuz. Kentimizi ortak paydada buluşturacak birbirinden güzel ve değişik etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz.

DUYGULU SESİYLE

Aylık kültür etkinliklerimizi yakından takip etmeyi sürdürün. İyi seyirler dilerim” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’in ardından sahne alan sanatçı Serdar Tuncer, duygu yüklü şiir ve naatlarını salonu dolduran Gebzeliler için seslendirdi. Program, Başkan Köşker’in Serdar Tuncer’e çiçek takdimiyle sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826