SERHAT DİYARI’NDAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
 Aygün ve Bulut yalnız bırakmadı

Sivil toplum kuruluşlarının kentimizdeki en önemli merkezleri arasında yer alan Derince ilçesinde yeni bir derneğin daha açılışı gerçekleştirildi. Çınarlı Mahallesi Nato Caddesi No: 84 adresinde hizmet verecek olan Serhat Diyarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, protokol üyeleri, dernek mensupları ve mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını dernek başkanı Ertekin Akbulak yaptı. Konuşmasında derneğin kuruluş amacı ile ilgili bilgiler veren Akbulak “Bir toplum ahlaki değerleriyle ölçülür. Güzel dinimizle benliğimize işlenen Müslüman toplum bilincini yaşamak ve yaşatmak, vatansever toplum yetiştirmek amacıyla kurduğumuz bu derneğimiz inşallah amacına ulaşacaktır” dedi

 

Haksızlıkları dile getiren tek ülke Türkiye

Derneklerin ilçeye olan katkısına değinen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise konuşmasında “Birlik ve beraberlik anlayışı ile tüm üyelerin derneklerine sahip çıkacaklarına inanıyorum. Zaten bu açılışa gösterilen ilgi bunun en önemli işaretidir. Bu birlik beraberliğe ülkemizin de Derince’mizin de çok ihtiyacı var. Ben Serhat Diyarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise yaptığı konuşmada ülkemizde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi verdi. Dünya üzerinde şu anda hak ve batıl kavgası olduğunu belirten Aygün “Bugün dünyada haksızlıkları dile getiren tek ülke Türkiye’dir. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen dış güçlerin oyununa gelmeyeceğiz. Bu tuzaklara en güzel cevabı vatandaşlarımız sandıkta verecektir” dedi. Aygün’ün dernek yönetimine başarılar dileyerek noktaladığı konuşmasının ardından dualar edildi ve derneğin açılışı yapıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817