Sertifikalar Başkan Alemdar’dan

Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine katılan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, el nakışı kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını verdi

El nakışı ve karakalem kursları

İlçe genelinde birbirinden önemli eğitim kurumlarını hizmete açan Derince Belediyesi’ne ait Fatih Mahallesi’nde yer alan Gençlik Merkezi’nde sertifika töreni heyecanı yaşandı. Sadece eğitim döneminde değil yaz aylarında da çeşitli kursların gerçekleştiği bilgi, sanat ve spor merkezlerinden yararlanan karakalem ve el nakışı kursiyerlerinin katılımıyla gerçekleşen sertifika töreni Derince Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlendi. Gençlik Merkezi’nde el nakışı ve karakalem kursu ile Yenikent Sosyal Tesisleri’nde karakalem dersi gören kursiyerlerin katılımıyla düzenlenen sertifika törenine Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da katılarak, kursiyerleri yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817