banner2779
banner2752
banner2750

SEVDİKLERİNİZE HEDİYE BİLİM MERKEZİ’NDEN
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Seka Kağıt Fabrikası’nın restore edilmesiyle kurulan Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi’ne ait 7 bin 500 metrekarelik giriş yapısına ziyaretçilerin kullanımı için eklentiler yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile giriş yapısında hediyelik eşya dükkanı kahve evi ve restoran yer alacak. 250 Metrekare alana sahip olacak hediyelik eşya dükkanında ziyaretçiler sevdiklerine hediyeleri Bilim Merkezi’nden alabilecekler.

 

HEDİYELİK EŞYA DÜKKÂNI

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi giriş yapısında bulunan Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi hediyelik eşya dükkanıyla gelen ziyaretçilerin temalı hediye almaları amaçlanıyor. Müze ve bilim merkezlerinin olmazsa olmazlarından olan hediyelik eşya dükkanında Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Müzesi tarafından tasarlanacak hediyeler olacak. Hediyelik eşya dükkanında süs niteliğinde olan hediyelerin yanı sıra günlük hayatta kullanılabilecek kalem, not defteri, ajanda, çıkartma gibi bir çok eşya bulunacak.

 

KAHVE EVİ

Giriş yapısının zemin katında yer alan kahve evi ile gelen ziyaretçiler, ziyaret esnasında veya sonrasında soluklanıp bir şey içebilecekleri bir yere sahip olacaklar. Kahve Evi özellikle Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’ne ailesi ile gelen ve uzun süre vakit geçirecek kişilerin dinlenecekleri bir yer olacak.

 

KAFE-RESTORAN

Giriş yapısında yer alan restoranda gelen ziyaretçilerin ziyaret öncesi veya ziyaret sonrası yemek yiyecekleri keyifli vakit geçirecekleri bir mekân oluşturuluyor. Körfez manzaralı olan restoran herkesin bütçesine hitap edecek. Ayrıca Giriş yapısının 1. Katına dijital kütüphane de kurulacak.

 

 

                                       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751