banner2779
banner2752
banner2750

SEVGİ YUMAĞI PROJESİNE ESNAF DESTEĞİ

Körfezli Eczacı Caner Göçmez’in önderlik yaptığı bağış çalışmasında, ilçede ki Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi ve Ağadere Caddesi’nde ki 85 esnaf kısa süre içinde hazırladıkları bağışlarını teslim ettiler.

Kısa sürede yapılan çalışma sonrasında 85 esnaf ve vatandaştan toplam 2 bin 200 lira para toplandı. Caner Göçmez’de bu bağışa bin lira ile katkıda bulundu ve toplanan 3 bin 200 lira bankaya, okul aile birliği hesabına yatırıldı. Yatırılan bağış makbuzunu Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan’a tesli eden Caner Göçmez, halkın desteğinin çok iyi olduğunu söyledi.

Bağışlanan para ile Afrin Zeytin Dalı Hareketi’ne katılan askerlere bere, battaniye, eldiven, atkı ören okul öğrencilerine malzeme alımı yapılacak.

3 hafta önce okulda başlatılan proje ile öğrenciler teneffüs aralarında, hafta tatillerinde askerlere gönderilmek üzere çeşitli giyim eşyaları örmeye başlamışlardı. Esnaf ve vatandaşlardan da destek gören proje kapsamında örgüde kullanılan ve kamuflaja uygun renklerde ki iplikler için destek verilmişti.

Plaket

Caner Göçmez, ilgi ve destek gören porojeyi hazırlayan okul öğretmenleri, emeği geçen okul aile birliği ve okul idaresine teşekkür plaketi verdi.

Caner Göçmez, projenin çok duygulandırıcı olduğunu ve diğer okullara da örnek olmasını umduğunu söyleyerek, “Biz de vatan için savaşan Mehmetçik’in başında bere, elinde eldiven olmak için bu projeye katıldık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751