SEVGİDE BULUŞALIM ETKİNLİĞİ 10 YAŞINA BASACAK
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Sevgide Buluşalım etkinliğinin 10.’sunu düzenleyecek. 10. Sevgide Buluşalım etkinliği, 15 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 11 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da ise Antikkapı Restoran’da düzenlenecek basın toplantısında Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş etkinliğin detaylarını kamuoyu ile paylaşacak.

 

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Kocaeli’nde yaşayan farklı kültürleri bir araya getirip, kaynaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 9 yıldır Sevgide Buluşalım etkinliği düzenliyor. Bu yıl ise 15 Kasım’da etkinlik 10 yaşına basacak. Alevi kardeşlerimizle bağımızı birbirimizi anlama üzerine kurarak birlikteliğimizi pekiştirmeyi amaç edinen etkinlik öncesinde düzenlenecek basın toplantısında Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, etkinliğin akış programına yönelik bilgi verecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817