Sevindikli Köyünde Muhteşem Kutlu Doğum Programı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesinin katkılarıyla, Körfez İlçe Müftülüğünün SevindikliKöyünde düzenlediği, “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” temalı Kutlu Doğum programına rağbet oldukça fazla oldu.Zengin program içeriği izlemeye gelenleri memnun etti.

KörfezSevindikli Köyüilköğretim okulu bahçesinde düzenlenen programa Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan ev sahipliği yaptı.Mehteran gösterisi sonra İstiklal Marşı ile başlayan programa  ;Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,D.İ. B Stratejik Planlama ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanı Dr. Gazi Erdem, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, cami imam-hatipleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafız Ekrem Nalbant hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim sonrası,Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan günün anlam ve önemini belirten bir  açılış konuşması yaptı. D.İ. B Stratejik Planlama ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanı Dr. Gazi Erdem “din ve samimiyet” konulu konferansını katılımcılar ilgiyle dinledi. Kitap, hat ve ebru stantlarının da kurulduğu programda Kızılay’ın kurduğu çadırlarda kan bağışı yapıldı. Naat ve şiirlerin okunduğu programda tasavvuf musikisinde seslendirilen eserlere tüm katılanlar eşlik ederek dinledi. Güllerin dağıtıldığı kutlu doğum programı Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu yaptırdığı dua ve akabinde yapılan ikramlarla son buldu.   

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran öğrencilere hediye verdi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817