banner2779
banner2752
banner2750

SEVİNDİKLİ KÖYÜNE KÜLTÜR MERKEZİ TEMELİ ATILDI
 Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun geçtiğimiz yıl Aralık ayında Sevindikli Köyü’ndeki 31 iş yeri sahibine ruhsatları vermiş. Bu sırada da köylülere kültür merkezi sözü vermişti. Karaosmanoğlu sözünü tutarak köyde temel atma töreni yaptı. Körfez Sevindikli Köyü’nde gerçekleştirilen temel atma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Sevindikli Köyü Muhtarı Fikri Yaşar, AK Parti Körfez belediye meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları, partililer ve Sevindikli Köyü sakinleri katıldı. Tören sonrası katılımcılara etli pilav ve Aşure ayı olması sebebiyle aşure dağıtıldı.

3 BİN 351 METREKAREYE YAPILACAK
3 bin 351 metrekare alana yapılacak olan Sevindikli Köyü Kültür Merkezi, bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek olan kültür merkezinde 16 araçlık otopark da bulunacak.  Kültür merkezinde ayrıca düğün salonu, fuaye, sahne, gelin odası, ofis, mescit, tuvalet, 2 adet sınıf, öğretmen odası, çay ocağı, sistem odası, mutfak ve terastan oluşacak.

ŞÜKRÜMÜZÜ SANDIKTA GÖSTERECEĞİZ
Körfez Sevindikli Köyü Muhtarı Fikri Yaşar, programda söz alan ilk isim oldu. Yaşar, “Halı saha eksiğimiz bulunmakta. Spora desteğinizi biliyoruz ve bu eksiğimize de cevap vereceğinizi biliyoruz” dedi. Ardından kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Köylerimizi ciddi anlamda yatırımlar yapıldı. Temelini attığımız projenin açılışında da inşallah birlikte olacağız. Bölgedeki köylerin ihtiyacına cevap verecek. İnşallah Sevindikli Köyü’ne sahayı da ben yapacağım. İmam evini de yapıyoruz şu an. Bütün bunları AK Parti iktidarı olduğu için yapıyoruz. AK Parti olmazsa yapılan çalışmaların dörtte birini yapamayız. Önümüzdeki 1 Kasım seçimleri var. İnşallah bu yapılan çalışmaların şükrünü sandıkta eda edeceğiz. Şükrün karşılığı da görülecektir. 1 Kasım seçimlerinden gereken desteğin sözünü veriyor musunuz?” dedi.

ÖNCE, AVAL AVAL BAKARDIK
Ardından mikrofona gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ailenizin bir ferdi olarak bizi değerlendirin. Her zaman bütün mahallelerimizin, çarşımızın, okulumuzun, yollarımızın, parkımızın şehrimizin her köşesinin pırıl pırıl olması lazım. Eskiden yurtdışına gittiğimizde yapılan çalışmalara aval aval, gıpta ile bakıyorduk. İçimden ‘Yarabbi bunları yapabilir miyiz acaba’ dedim. İnandık, başardık. Türkiye’ye güzel yöneticiler seçtik. Milletin iktidarını yakaladık ve adım adım her şeyi yapıyoruz. Köylerdeki atık sular arıtılarak yine köylerde bağ, bahçede kullanılacak. Ciddi bir alt yapı çalışması yapıyoruz bu uygulama için. Böylelikle köylerde su sorunu kalmayacak. Atık sularımız, kışın derelere akacak, yazın ise bahçeleri sulayacak” diye konuştu. 

TERÖRE DİZ ÇÖKTÜRMEK İÇİN BİZE OY VERİN
Sözlerine devam eden Karaosmanoğlu “Terör belasını da bitirdik mi sıkıntı kalmayacak. Haçlı seferlerini tekrar başlattılar ama bu kez silahlarıyla da gelseler engelleyemezler. Tek bir şeye ihtiyacımız var birlik beraberlik ve kardeşlik. Kardeşliğimiz güçlü olduğu sürece yapamayacağımız bir şey yok. Aramıza ırkçılık mikrobunu saçtılar. Ortadoğu’yu kan d-gölüne çevirdiler. Şimdi de terörü destekliyorlar. Şuanda terörü destekleyenler Siyonist güçlerdir. Biz teröre diz çökmeyeceğiz, terör bize diz çökecek. Parası pulu olan değil parası, pasaportu değerli olan bir ülke olacağız. Biz dünyada huzur istiyoruz. Köylerdeki atık sular arıtılarak yine köylerde bağ, bahçede kullanılacak. Ciddi bir alt yapı çalışması yapıyoruz bu uygulama için. Böylelikle köylerde su sorunu kalmayacak. Atık sularımız, kışın derelere akacak, yazın ise bahçeleri sulayacak” diyerek konuşmasını tamamladı.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751