ŞEVKİ YILMAZ ANITPARK MEYDANI’NDA DEMOKRASİ NÖBETİNDE
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcıları, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Ak Parti, Chp, Mhp ve Sp İlçe Başkanları, Dernek Başkanları ve binlerce vatandaş katılım göstererek birlik ve beraberlik en güzel örnekleri sunmaya ilk gün olduğu gibi halen devam ediyor.

 

Ellerinde bayraklarıyla Anıtpark Meydanı'nda toplanarak nöbet tutan vatandaşlara; 

Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz Demokrasi Nöbeti ‘ne destek verdi.

Türkiye’nin Büyümesini ve Güçlenmesini Çekemiyorlar

 

Gölcük’lü  vatandaşların Demokrasi Nöbeti’nde yanında olarak onlara destek olan

Refah Partisi Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz yaptığı konuşmasında "Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini çekemeyenler, sen mi hızlı tren yaparsın, sen mi ordunun silahının yüzde 80'ini Türkiye'de üretirsin, sen mi insansız hava aracı yaparsın, sen mi füze yaparsın, sen mi otobanlar yaparsın, Sen mi kişi başına milli gelirin 2 bin dolara düşmüş bir toplumu 12 bin dolara yükseltirsin, sen mi yüzde bin gece faizlerini yüzde beşlere kadar düşürerek faiz lobisine savaş açarsın, dediler ve ona da darbe yapmaya kalktılar. 17-25 Aralık darbesi, arkasından da 15 temmuz darbesi. Ne oldu, bizim yaşımızdakiler bilir, 12 Eylül 1980 sabahı Amerikan basını sabah şu mesajı geçiyordu, "Bizimkiler başardı. Türkiye'de bizim çocuklar başardı". Ama 16 Temmuz sabahı aynı Avrupalı haçlı medya, "Bizimkiler yenildi. Bizim çocuklar yenildi" diye başlık attı" dedi.

Eskiden Müslümanların şuurlanmasına darbe yapılırdı diyerek sözlerini sürdüren Yılmaz, "Şimdi ise darbeyi gece teheccüd namazına kalkan, namaz kılan insanlar eliyle o ülkeye yapma planını yaptılar. Ama tutmadı. Neden ? Çünkü darbeyi yapan adam, yaptıran adam O, 
Amerika'daki kukla, sakın ona Fethullah demeyin, onun adı lanetullah" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.