banner2752
banner2750
banner2776

ŞEVVAL KIZIMIZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZDİR

Elimden Gelenin En İyisini Yapacağım

Körfez Belediye Spor Akademisi sporcusu olan Şevval Yarar Milli Forma ile hem Körfez’i hem de ülkemizi temsil edecek. Peru’da yapılacak 10. Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonası kampına katılmadan önce hocası Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci ve spor akademisinde görevli personel ile Başkan Baran’ı ziyaret eden Şevval Yarar, Körfez’in başarısı için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Başkan Baran, “Şevval Kızımız Bizim Göz Bebeğimizdir”

“Sporun Başkenti Körfez” sloganı ile yola çıkan ve kısa süre içerisinde 5 bin çocuğa ulaşan Körfez Belediyesi, bu doğrultuda sporun her branşında destek veriyor. Sporda başarının gelmesi adına tesisleşmede de önemli adımlar attıklarını dile getiren Başkan Baran, “Yeni hizmete açtığımız spor salonlarımızla yeni Şevvaller yetiştireceğiz. Şevval kızımız bizim göz bebeğimizdir. Kendisi kısa bir süre önce Konya’dan geldi ve orada da büyük başarılar elde etti. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum.” Dedi.

Şampiyona Hakkında Çeşitli Bilgiler Aldı

Başkan Baran, Peru’da düzenlenecek olan 10. Dünya Taekwondo Poomse Şampiyonası için gerekli bilgileri hocası Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci’den aldı. Şevval’in başarısı için her türlü desteği verdiklerini ve bundan sonraki süreçte her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Baran, Şevval’e başarılar dileklerini iletti.



Başkan Baran Ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil edecek olan Milli Sporcu Şevval Yarar'ın 
Babası Burhan Yarar' ı da tebrik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680