Şevval'e bir tebrikte Okul Müdürlerinden

Şevval öğreniminin ilk dört yılını geçirdiği Körfez Ahmet Taner İlköğretim Okulu Müdürü Cevat Artun, sınıf öğretmeni Gülçin Okumuş, beden eğitimi Öğretmeni Yeliz Bayatlı ve Antrenörü Aşkın Kahveci ile bir araya geldi.

ARTUN, ŞEVVAL ÇOK BAŞARILI BİR ÖĞRENCİMİZDİ.

Kazandığı Türkiye ikinciliği ile Körfez ilçeye büyük gurur yaşatan Şevval'i tebrik eden Artun, Şevval kızımız derslerinde de çok başarılı bir öğrencimizdi. 4+4 sisteminden dolayı okulumuzdan ayrıldı. Kendisinin okulumuzdan ayrılışına çok üzüldük. İnşaallah yeni okulunda da başarılarının devamını getirecek. Kendisini ve emeği geçenleri tebrik ediyorum dedi.

 MUSTAFA ŞERBETÇİ :

 ÖĞRENCİMİZLE GURUR DUYUYORUZ.

Şevval'in yeni okulu Körfez İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Şerbetçi ise Okulumuzdan böyle başarılar elde etmiş çocuklarımızın çıkması bizleri gururlandırıyor. Diğer öğrencilerimizin örnek alması ve cesaretlenmesi noktasında çok güzel bir başarı. Kendisini, Ailesini ve Aşkın Hocamızı tebrik ediyorum. İnşaalah Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunu da görürüz. Kendisine her türlü yardım ve desteği vereceğiz. dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817