Seyfi Artık Rahatça Gezebilecek

Seyfi’nin mutluluğu görülmeye değerdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta içinde Dikenli ve Alihocalar Köyü’nde gerçekleştirilen halk meclisi toplantısı öncesi ev ziyaretlerinde bulunmuş, engelli ailelerini de ziyaret ederek eksikliklerini yerinde görmüştü. Dikenli Köyü’nde oturan ve doğuştan engelli olan Seyfi Uzun’u ziyaretinde de onun babası tarafından tahta tekerlekli kaydırakla gezdirildiğini öğrenince, tekerlekli sandalye sözü vermişti.

TAHTADAN SANDALYE İLE…

Başkan Söğüt, iki köyde yaptığı ziyaretlerde Seyfi Uzun dışında Hanife Dağlı ve Sabriye Sümer’in de tekerlekli sandalye ihtiyaçları olduğunu öğrenince talimatı verdi ve ekipler tarafından bir gün sonra hem Seyfi’ye hem de Hanife Dağlı ve Sabire Sümer’e yeni tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Tahta araç ile zor şartlarda köy içinde dolaşan Seyfi Uzun, yeni tekerlekli sandalyesini görünce büyük mutluluk yaşadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Dikenli Köyü Muhtarı Aydın Bekler ile birlikte sandalyesi teslim edilen Seyfi’nin ailesi, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Seyfi’nin mutlu olduğunu görmek bizleri de mutlu etti” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817