banner2779
banner2752
banner2750

SEYREK VE SARISU’DA DÖNÜŞÜM BAŞLADI
 Kandıra Seyrek ve Sarısu Bölgeleri Atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon inşaatlarının başlamasıyla birlikte, ekiplerde yoğun bir tempoya girdi. İSU Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kandıra’mızın iki güzel yeri olan Seyrek ve Sarısu’da gerek Atıksu arıtma gerekse kanalizasyon inşaatlarımız başladı. Altyapı ve üst yapı çalışmalarının ardından bölgemizde turizm potansiyeli daha da yukarı çekilecektir. Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

 

İKİ ARITMA VE 5 KM’LİK KANALİZASYON

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik personellerin de hazır bulunduğu inceleme gezisinde, projenin detayları ve gelinen son nokta yerinde incelendi. Kandıra Seyrek’te 3.000 kişilik, Sarısu’da 1.000 kişilik olmak üzere 2 adet modüler Atıksu arıtma tesisi ve yine Seyrek’te 4 km, Sarısu’da 1 km olmak üzere 5 km kanalizasyon hattının çalışmalarına başlandı.

 

HALKIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ

Kentin her noktasına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla halkımızın yaşam kalitesinin artırılmasının hedeflendiğini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seyrek plajımızda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Denize akan deremizin çevre düzenlemesini yaparak buraya yakışan bir yer olmasını sağlayacağız. Seyrek ve Sarısu halkımızın gelerek güzel bir gün geçireceği mekân olacak” şeklinde konuştu. Seyrek sakinleri de yapılan bu çalışma nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na ve çalışanlara teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751