Sezer, “Hayal edilen projeleri yapacağız”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’ü karış karış, kapı kapı gezerek gönül buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Şehitler Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Mahalleyi kapı kapı gezen ve 20’ye yakın ev ziyareti ve iki de geniş katılımlı toplantı yapan Aday Ali Yıldırım Sezer, 5 yıllık planda yapacaklarını anlattı.

SİZ NE İSTİYORSANIZ BİZ YAPACAĞIZ

Her gittiği yerde büyük bir sevgiyle ve ilgiyle karşılanan Sezer, “Yeni dönemde çok farklı projelere imza atacağız. Seçim beyannamemiz son aşamasına geldi. 10 Mart’ta geniş bir katılımlı toplantı ile sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağız. Biz yapamayacağımızın sözünü vermeyeceğiz, neyi söz veriyorsak da yerine getireceğiz. Gölcük’ün ve mahallelerin sorunlarını yakından biliyoruz. Yaptığımız ev ziyaretleri bu noktada bizim yönümüzü belirliyor. Siz ne istiyorsanız, biz onları bir bir hayata geçireceğiz. Gölcük için hayal edilenleri yaparak ilçemize ivme kazandıracağız” dedi.  

KALİTELİ ZAMAN GEÇİRECEK

Yeni dönemde çarşı merkezine önemli yatırımlar yapmayı planladıklarını dile getiren Sezer, “Gölcük’ün eksikleri ortada. Çarşı merkezi ilgi ve yatırım bekliyor. Millet bahçesiyle SEKA Park benzeri bir alana kavuşacağız. Millet bahçesi sadece yeşil bir alan olmayacak. Müzeler, kafeler, restoranlar, kongre merkezi gibi A’dan Z’ye sosyal alanları içinde barındıracak. Gölcük’e gelenler ve hemşehrilerimizin artık vaktini kaliteli geçireceği bir alanı hizmete açacağız. Hayali kurulan projeleri gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817