banner2779
banner2752
banner2750

SGK’dan personele mevzuat eğitimi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Meclis Salonu’nda mevzuat eğitimi gerçekleştirildi. Seminere Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdür Yardımcısı Ulvi Yılmaz, Merkez Müdür Yardımcısı İlksen Kös, Bağkur Şefi Gökhan Özecik, İşveren Şefi Halil İbrahim Sağlam, Genel Sağlık Sigortası Şefi Şermin Palabıyık ve Sosyal Güvenlik Denetmeni Levent Uksal eğitimci olarak katıldı.

 

GENEL SAĞLIK SİGORTASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve İştirakler personelinin yanı sıra ilçe belediyelerinin insan kaynakları birimlerinin katıldığı eğitimde 5510 Sayılı Kanun ile ilgili genel bilgiler ve Genel Sağlık Sigortası’na yönelik düzenlemeler anlatıldı. Eğitimin soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen ikinci oturumunda ise, katılımcılar öğrenmek istedikleri konularla ilgili eğitmenlere sorular yöneltti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751