SHOW İNTİHAR GİRİŞİMİ
 Körfez’de ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Toki’ye ait Körfez Kent Konutları 3. Etap’ta, C-13’te ki inşaata tırmanan kimliği belirsiz inşaat işçisi kendisini atacağını söyledi. Buraya kadar her şey normalken, inşaat işçisinin 3-4 defa daha bu girişime kalkışması ve canına kıyacağını söylemesine rağmen halen daha yetkililer tarafından önlem alınmaması ve çalıştırılması olayın ilginç yanı oldu.

Alınan bilgilere göre saat 14.00 sıralarında 25-30 yaşlarındaki genç, 10 katlı inşaatın çatısına çıkarak, inşaat demirlerine tutundu. Bir süre bu şekilde kalan genç adam daha sonra telefonla polis, itfaiye ve gazeteleri arayarak canına kıyacağını söyledi. Genç adam bu şekilde beklerken, çatıya çıkan polis ve sağlık görevlileri şahsı ikna etmeye çalıştılar. Genç adam, tüm ısrarlara rağmen intihar eylemini sürdürdü ve bu arada da yakınlarını aramayı ihmal etmedi.Adının Mustafa Önen olduğu öğrenilen gencin, inşaat şirketinden 1.800 lira alacağı olduğu ve bu nedenle de canına kıymaya kalkıştığı öğrenildi. 2 saat sonra ikna edilen genç indirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817