Sibel Gönül, Çayırova’da
 AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, gerçekleştirdiği SKM programları çerçevesinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül ile birlikte evlere konuk oldu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik ve SKM program sorumluları eşliğinde hasta ve yaşlı ziyaretleri gerçekleştirildi.

 

DEMİRCİ, ÇAYIROVA’DA DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan günlük programlar çerçevesinde yoğun bir seçim atmosferi geçiren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci ziyaretlerini sürdürdü. AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik ve SKM program sorumluları eşliğinde yaptığı ev ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Demirci, aday adaylık sürecinde tespit ettiği sorunlara da değindi. Mahalle mahalle gezerek aday adaylık sürecini geçirdiğini ve bir aday gibi çalışarak, vatandaşlarla yaptığı fikir alışverişinde eksiklikleri tespit ettiğini ifade eden başkan adayı Demirci, Çayırova’da güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

5 yıllık bir süreçte Çayırova’nın temel ihtiyaçlarını tamamlayarak, vizyon projelerin ilçeye kazandırılması için büyük bir gayret içerisinde hizmet edeceklerini vurgulayan AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, 5 yıl sonra Çayırova’daki inanılmaz değişimi hep birlikte yaşayacaklarını ve göreceklerini söyledi.

 

GÖNÜL, AK PARTİ SOSYAL SORUMLULUK TAŞIYAN BİR PARTİ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde özellikle sosyal sorumluluk adına önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, AK Parti’nin sosyal sorumluluk taşıyan bir parti olduğunu ve AK Parti iktidarı ile birçok hizmetin Türkiye’ye kazandırıldığını söyledi. Birkaç konuya değinerek gerçekleştirilen ziyaretlerde bilgilendirmelerde bulunan Gönül, özellikle engelli vatandaşlar için Türkiye’de yeni bir sayfanın AK Parti hükümeti ile açıldığını söyledi. Hastası olan ailelere yapılan desteklerin, engelli vatandaşlara yapılan yeniliklerin ve daha birçok sosyal sorumluluk adına gerçekleştirilen hizmetlerin artık Türkiye’de çok rahat bir şekilde gerçekleştirildiğine işaret eden Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, konuşmasının devamında yerel ve genel hizmetlere de değindi.

 

GÖNÜL, TÜRKİYE’DE GELİŞİM SÜRÜYOR

Çayırova ilçesinde birçok hizmetlerin yapıldığını söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, belediye hizmetlerinin Çayırova’ya farklılık kattığını söyledi. Çayırova’nın ilçe olması ile birlikte yatırımların hızlandığını söyleyen Azize Sibel Gönül, daha güzel yatırımlarla Çayırova halkına hizmet edeceklerini söyledi. Genelde de gündemi değerlendiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Türkiye’nin son 12 yılda kat ettiği gelişimi engellemeye çalışan odakların olduğunu ama buna milletin iradesinin asla izin vermeyeceğini bildiklerini söyledi. Tüm Dünya’nın krizle boğuşmasına rağmen Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile hala gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini vurgulayan Gönül, Türkiye’de kalkınma modeli ile büyük hamlelerin birer birer gerçekleştirildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817