Sibel Moralı, “ Görev Verilirse  Hizmete Talibim”

Sibel Moralı, sürekli olarak Körfez’de yaşadığını ifade ederek, “Uzun yıllar Kuzey Mahallesi’nde yaşadım, iş yerim burada, ailem burada. Her hangi bir makam ve mevkii arayışım yok, görev verilirse ve seçilirsem hizmet etmek için yerimi alırım. Görev verilmezse de kimseye kırılmam, küsmem ama bu göreve halkıma hizmet etmek amacıyla talip oldum ve ilçede ve ilçede yapılması gereken birçok hizmet var. Oda başkanlığı dönemimde de çeşitli projeler ürettim, uygulanması için ilgili birimlerle paylaştım. Yine aynı anlayışla gördüğümüz, bize iletilen ve iletilecek olan sorunları çözüm bulmak amacıyla mecliste gündeme getireceğim” dedi.

Sibel Moralı, meclise çok sayıda aday adayının talip olduğunu da belirterek, “Bunların arasından en uygun olanları ve çalışabileceği isimleri seçmek belediye başkanının görevidir. Şener Söğüt’ün de bu zor kararı verebilecek bilgi ve tecrübesi olduğunu ve en iyi listeyi hazırlayacağını biliyorum. Mecliste ne kadar çok bayan yer alırsa çalışma ortamının uyumunun da o kadar artacağına inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817