banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Sibel Moralı’yı  Allah korudu
Direksiyonu kilitlenen ve metrelerce sürüklenen makam aracı, kaldırıma çıkarak durabildi.

Alınan bilgilere göre, Sibel Moralı’nın içinde olduğu ve Serkan Çınar’ın kullandığı makam aracı İzmit istikametine giderken Site Durağı mevkiinde direksiyonu kilitlendi. Makam aracı bir anda yolda sürüklenmeye başladı. Bu sırada arkadan gelen bir tır şoförü olayı fark etti ve yavaşladı. Makam aracı bir süre sürüklendikten sonra Okutanlar İnşaat malzemeleri önündeki kaldırıma çıkarak durdu.

Büyük kazayı yara almadan ve çarpışma olmadan atlatan Moralı, bir başka araçla yoluna devam ederken, otomobil servise gönderildi.

Parça değişmiş

Direksiyonu kilitlenen makam aracının, birkaç hafta önce benzeri arızayı verdiği ve servisten yeni çıktığı öğrenildi. Bir hafta önce Almanya’dan gelen parçanın takıldığı aracın aynı arızayı vermesi servis hatası olarak değerlendirildi. Sibel Moralı ve Körfez Ticaret Odası yönetimi, geçtiğimiz günlerde Bilecik Valisi’ni ziyarete gitmiş ve son anda karar değiştirerek, başka araçla yola çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826