Siber saldırı değil, Ufo saldırısı !
 Körfez’de, yoğun kar yağışının ardından İlimtepe ve Yukarı Hereke’de günlerce elektrik kesintisi yaşanmış ve tepkiler üzerine ekipler bu bölgelere kaydırılmıştı. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’na bağlı bazı sokaklarda yaşanan kesintilerin ise Ufo’lara aşırı yüklenmeden kaynaklandığı söylendi.

İlimtepe ve Yukarı Hereke’de elektrik kesintileri yüzde 30 oranında devam ederken, bu kez de kent merkezlerinde kesintiler başladı. Üç gündür Yarımca ve Tütünçiftlik kent merkezinde aralıklı olarak sık sık kesintiler başladı. Soğuğun en yüksek düzeye çıktığı zamanda yaşanan kesintiler nedeniyle halk isyan etmeye başladı. Mimar Sinan Mahallesi’nin büyük bölümünde elektrik varken, Şanlı Sokak başta olmak üzere bazı noktalarda gün boyunca elektrikler birer saat aralıklarla kesildi. İki gündür devam eden bu kesintilerin nedeninin, bu bölgede aşırı oranda Ufo türü ısıtıcıların kullanılmasından, aşırı yüklenmeyi sistemin kaldıramadığı söylendi. Yetkililer, birkaç gün içinde bu bölgeye ek beslemeyle çözüm bulmaya çalışacaklarını belirttiler.

Sedaş görevlileri kesintilerin arıza ve aşırı yüklenme kaynaklı olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini söylese de, 3 gündür yaşanan kesintiler evlerde beyaz eşya ve elektronik eşyaların bozulmasına neden olmaya başladı.

Rapor alın

Sedaş yetkilileri, kesintiler nedeniyle eşyaları zarar gören vatandaşlardan teknik servislerden rapor alarak, yetkili merkezlere başvurmalarını istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817