ŞİFAHANE KOCAELİ DERİNCE SAHİL CAMİ GENÇLİK KOLLARI
 Sahil Camii İmam Hatibi: Ahmet DOĞAN, hem namazlara imamlık yaptı hem de Kasidehan Sinan İNAN'la birlikte kaside ve ilahiler okudular. Derince Cımbızlar Kur’an Kursu’nun genç hafızları da kaside ve ilahilere eşlik ettiler ayrıca Kur’an Tilaveti’nde de bulundular

Emekli Müftü Bayram ERDOĞAN ‘Berat Kandili’ için Camii’yi hınca hınç dolduranlara bu gecenin önemiyle ilgili bilgiler aktardı.



Program sonrası gelenlere gençler tarafından kandil simiti ve lokum ikram edildi. Ve o günün hatırası olması niyetiyle üzerinde gençler tarafından yaptırılan ‘Beni zikredin ki bende sizi zikredeyim’ ayeti yazılı 'dolap mıknatısı' hediye edildi.

 

Şifahane Tanıtım Sorumlusu Emrah ÖZEN kandil gecesine dair şu sözleri sarf etti:’’ Berat gecesini hem genç kardeşlerimizle hem de gençlere öncül olma vazifesi bulunan yetişkinlerimizle hep beraber ve coşkulu bir şekilde geçirdik. Uzun zamandır özlenen tabloya ulaşmatık. Bir yanda ergenlik dönemindeki kardeşlerimiz Camii avlusunda koşuştururken diğer yanda genç abileri ‘Berat Kandili’ için Camii’de son hazırlıkları tamamlamaya uğraşıyor ve tabiki de tecrübe kaynağımız yetişkinlerimiz akşam ezanıyla beraber Camii’ye geliyorlar. Buümmet bu hali özlemişti. Şükürler olsun ki biz ‘Şifahane’ olarak Sahil Camii’mizde coşkulu ve şuurlu bir şekilde ‘Berat Kandili’mizi idrak ettik. Bunun gururunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde de bu gençlik, Camii’sine sahip çıkacak ve daha da büyük programlar hazırlayacak. Ülkemizin ve ümmetimizin buna ihtiyacı var’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817