banner2779
banner2752
banner2750

SIFIR ATIK PROJESİNE DERİNCE'DEN TAM DESTEK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Sıfır Atık” projesine Derince Belediyesi ve ilçedeki kuruluşlardan tam destek geldi

Bilgilendirme Toplantısı

Kaynakların daha verimli kullanılması maksadıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan “Sıfır Atık” projesi Derince’de hayat buluyor. Atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan proje kapsamında Derince’de eğitim veren Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi. İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Derince Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programa katılım yoğun oldu.

İklim Değişikliği Konuşuldu

Proje koordinatörü Müslüm Yıldız, Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Cömert ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, tarafından bilgilendirmelerin yapıldığı programda iklim değişikliği temasının üzerinde duruldu. İklim değişikliğinin tüm insanlığın sorunu olduğunun belirtildiği Derince’deki seminere ilçede bulunan tüm okul yöneticileri, çevre kolu öğretmenleri, okul aile birliği üyeleri, toplu konut ve sitelerin yöneticileri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751