Sıfır kilometre otomobiller öğrencileri bekliyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üniversite Yerleştirme Sınavı (LYS) nda Türkiye genelinde ilk yüze giren öğrencilere sıfır kilometre kaskolu ve deposu full otomobil hediye edecek. Daha önceki yıllarda 21 öğrenciye verilen anlamlı hediye için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurular alınıyor.  

 

TEŞVİKLER EĞİTİME

Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi eğitime ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor. 6 sınıf öğrencilerine laptop, SBS’den dereceye girenlere bisiklet vererek eğitime teşvik eden Büyükşehir, Üniversite yerleştirme sınavında(LYS) dereceye girenlere de anlamlı bir hediye veriyor. Önceki yıllarda da gerçekleştirilen eğitim hizmeti kapsamında bu sene de LYS’den Türkiye genelinde ilk yüze giren öğrencilere sıfır kilometre otomobil verecek.

 

BAŞVURULAR ALINIYOR

Kocaeli genelindeki bir liseden mezun olmak ve Kocaeli’de ikamet etmek şartı olan hizmetten yararlanmak için Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat etmesi gerekiyor. Müracaat için Kocaeli Fuarı içindeki Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezi’ne gelerek istenen belgeleri ibraz etmeleri yeterli olacak.   

 

İSTENENE BELGELER

Müracaat için öğrencilerin ikametgah belgesi, mezuniyet diploması ve Türkiye genelinde ilk yüz içerisinde yer aldığı bir lisans programına kayıt yaptırdığı sayısal, eşit ağırlık, sözel puanının olduğu belgeyi getirmeleri gerekli. Eğitime çok önemli ve anlamlı bir hediye olan hizmetten Büyükşehir Belediyesi şu ana kadar 21 otomobil verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817