Siftah İYİ’lerden Bereket Allah’tan

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı, yeni bir uygulamaya başladı.

İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Murat Balıkçı'nın bizzat katıldığı ve İlçe yöneticileri gece saatlerinde içlerinde temsili olarak bir miktar paranın bulunduğu zarfları gece saatlerinde Körfez Tütünçiftlik merkezindeki esnafın kapısından içeri attılar. 5 ve 10 TL’lik paraların bırakıldığı siftah zarflarında ayrıca İYİ Partililerce hazırlanan “Yeni güne Bismillah… Sabahınız hayırlı, Gününüz aydın olsun. Dükkanınız bereketli olsun. Hayırlı işler dileriz” yazılı kart da yer aldı.

HAYIRLI İŞLER DİLEDİLER

Öte yandan yapılan çalışma ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı yöneticileri, “Parti teşkilatı olarak gecenin bu yarısında kapalı olan esnaf kardeşlerimize siftah zarfları bıraktık. Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler dileriz” diyerek bu özel çalışmayı değerlendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817