Sigara hırsızları ile 4 saatlik kovalamaca
 İstanbul'da kiraladıkları otomobille ilimize gelerek bir büfeden yaklaşık 3 bin TL’lik sigara çaldıkları iddia edilen 3 kişi yaklaşık 4 saatlik kovalamacanın ardından gözaltına alındı.

Olay; Dün gece saat 02.30 sıralarında Derince İlçesi Çenesuyu Caddesi üzerinde bulunan bir büfenin kepenkleri keserek hırsızlık yapıldığını fark eden İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlı Büro Amirliği ekiplerince şahıslar arasında kovalamaca yaşandı. Alınan bilgilere göre; İstanbul’dan 35 VZE 55 plakalı araç ile gelerek Çınarlı Mahallesinde bir araçtan plaka çaldılar.

İKİ POLİS ARACI HASAR GÖRDÜ

Çenesuyu Caddesi üzerinde bulunan bir büfeye gelen isimlerinin Metin E. (27) kardeşi Selçuk E. (24) ve kuzenleri Metin D. (19) olduğu tespit edilen üç şahıs, büfenin kepenkini kesip kapıyı zorlayarak içeri girdi. Yaklaşık 3 bin TL değerindeki sigarayı araca yüklerden şans eseri oradan geçmekte olan polis ekiplerince fark edildiler. Polisi gören şahıslar geldikleri araca binerek kaçmaya başladı. Derince, İzmit, Körfez ilçelerinde seri kovalamaca yaşanan şahıslar son olarak otobana girerek İstanbul istikametine doğru kaçmaya çalıştı.

HALK OTOBÜSÜNDE YAKALANDILAR

Yaklaşık 4 saatlik bir kovalamacanın ardından Nuh Çimento mevkiine geldiklerinde polis ekiplerinin sıkıştırdığı trafikte iki polis aracına çarparak kaçmaya devam ettiler. Bir müddet daha devam eden şahıslar aracı terk ederek Hereke’ye indi. Buradan halk otobüsüne bindikleri anlaşılan üç zanlıyı Körfez Turnikeler’de minibüsten inmeden yakalandılar. Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şahıslar İl Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. İfadeleri alınan zanlılar biten işlemlerin ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817