banner2779
banner2752
banner2750

Sigara izmariti uyuşturucu tacirini yakalattı
 

Körfez’de ormanlık alanda bulunun esrar yapımında kullanılan hintkenevirlerini eken kişiler, olay yerine attığı sigara izmaritlerinden alınan DNA örneği sayesinde belirlendi. Savcılığın daha önceden serbest bıraktığı iki kişiden biri yeniden yakalanıp tutuklandı, diğeri ise aranıyor.

SİGARA İZMARİTLERİ BULUNDU
Körfez’de geçen yıl Eylül ayında bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Şemsettin Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda ekili 200 kök hintkeneviri ile 75 kilo 'kubar esrar' olarak adlandırılan kurutulmaya hazırlanmış hintkeneviri ele geçirdi. Olay yerinde yapılan incelemede sigara izmaritleri ve bir markete ait poşet bulundu.

YETERLİ DELİL YOKTU
Jandarma ekipleri poşetin ait olduğu markete giderek, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemeler sonunda alışveriş yapanların, daha önceden de ihbarcılar tarafından hintkeneviri ektiği iddia edilen Adem Akkuş ve Özer Karakaş olduğu tespit edildi. İki şüpheli gözaltına alındı ve Körfez Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Ancak, savcılık bu kamera kaydının yeterli delil olamayacağına hükmedince zanlıları serbest bıraktı.

BİR KİŞİ YAKALANDI
Soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri, sigara izmaritlerinden alınan DNA örnekleri ile şüphelilerden alınan örnekleri laboratuvara gönderdi. Her iki örneğin de örtüşmesi üzerine Adem Akkuş Elmacık Köyü'nde yeniden yakalandı. Bu kez savcılık delilleri yeterli bulunca tutuklanıp Kandıra Cezaevi'ne gönderildi. Diğer şüpheli Özer Karakaş hakkında da yakalama emri çıkartıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751