ŞİLE - AĞVA YOLU BÖLGEYE DEĞER KATACAK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İstanbul ve Kandıra yolu üzerinden 150 kilometreyi bulan Ağva’ya ulaşımı 59 kilometreye düşürecek olan yolda incelemelerde bulundu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kandıra veya İstanbul üzerinden Ağva’ya olan ulaşım mesafesini düşürecek ve bölgeye de büyük katkı sağlayacak olan Körfez-Ağva yolunda incelemelerde bulundu. Dikenli Köyü çevresinde yapımı devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İsmail Baran, gelinen nokta hakkında bilgiler aldı. Başkan Baran, yol açma faaliyetlerinde sona doğru yaklaşıldığını belirtti.

KULLANIMA AÇACAĞIZ

Yolun hizmete açılması ile birlikte köylerde ekonomik anlamda canlanma olacağını da belirten Başkan İsmail Baran, “Kandıra veya İstanbul üzerinden Ağva’ya ulaşım 150 kilometre ile ulaşırken bu yol ile mesafe 59 kilometreye kadar düşüyor. Çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı. Tamamlayarak halkımızın kullanımına açmış olacağız. Yol ile halkımıza ekonomik olarak da katkı sağlayacağız” dedi.

BÖLGEYE DEĞER KATACAK

Körfez’i Ağva’ya bağlayan yol 16 köyün çok daha aktif bir hale gelmesinin de sağlanacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Bu yolu sadece biz değil, Şile’deki vatandaşlarımız da sabırsızlıkla bekliyor. Gelecekte Körfez’in özellikle köyler ve ilimtepe bölgesinin değer kazanması adına bu yolun katkısı olacak. Emeği geçen teknik ekibimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817